Je wachtwoord kun je wijzigen vanuit de module 'Dashboard'. Je vindt de module onder het kopje 'Sitebox'

Op deze pagina:

Wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen in je profiel. Deze vind je op twee manieren. Wanneer je net bent ingelogd vind de link naar je profiel in de linker kolom op het dashboard:

Daarnaast is je profiel via de menubalk bovenin Sitebox te vinden. Klik op 'Sitebox' en vervolgens op 'Mijn profiel':

Als je hebt ingelogd met een wachtwoord dat je niet zelf hebt ingesteld, is het belangrijk om je wachtwoord te wijzigen. Daarnaast is het slim om je wachtwoord periodiek te wijzigen.

Je profiel opent als scherm met twee tabbladen. Op het eerste tabblad kun je je wachtwoord wijzigen.

Vul je nieuwe wachtwoord 2 keer in en klik op 'OK'. Je kunt vanaf nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.