Je wachtwoord kun je wijzigen vanuit de module 'Dashboard'. Je vindt de module onder het kopje 'Sitebox'

Op deze pagina:

Je wachtwoord kun je wijzigen vanuit de module 'Dashboard'. Je vindt de module onder het kopje 'Sitebox':

Wachtwoord wijzigen

Op het Dashboard zie je bij 'Ingelogd als' met welk account je bent ingelogd. Klik onder je naam op 'Mijn Profiel'.

Je profiel opent als scherm met twee tabbladen. Op het eerste tabblad kun je je wachtwoord wijzigen. Vul je nieuwe wachtwoord 2x in en klik op 'OK'. Je kunt vanaf nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.