Om in the loggen op je Sitebox account heb je de juiste URL nodig. De URL van Sitebox is vrij simpel. Typ de URL van je website in de adresbalk van je browser.

Op deze pagina:

De Sitebox URL van je website

De URL van Sitebox is vrij simpel. Typ de URL van je website in de adresbalk van je browser. Achter de URL typ je

/Sitebox

Dat ziet er als volgt uit:

Wanneer je op 'Enter' drukt, kom je vanzelf op de inlogpagina van Sitebox:

Inloggen op Sitebox

Vul je e-mailadres en wachtwoord in het inlogscherm en klik op 'Inloggen':

Wanneer je je gegevens verkeerd invult krijg je het volgende scherm te zien:

Twee factor authenticatie

Wanneer Sitebox is ingesteld voor twee factor authenticatie, volgt er een tweede scherm op het inlogscherm. In dit scherm vul je een 6-cijferige code in.

Heb je de twee factor authenticatie nog niet ingesteld? Dan ontvang je de code per e-mail. Hoe je de twee factor authenticatie kunt instellen lees je in het artikel: 'Hoe stel ik mijn twee factor authenticatie in?'

Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kun je deze eenvoudig opvragen op de inlogpagina. Klik onderaan het inlogscherm op 'Wachtwoord vergeten?' Vul in het volgende scherm je e-mailadres in en klik op 'Verstuur'. Je krijgt nu een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

image

Het is later altijd mogelijk je wachtwoord van Sitebox te wijzigen via het Dashboard.