Met de module 'Formulier Data' kun je de ingevulde data van specifiek hiervoor ingestelde formulieren bekijken. Je vindt de module onder het kopje 'Data'.

Op deze pagina:

Met de module 'Formulier Data' kun je de ingevulde data van specifiek hiervoor ingestelde formulieren bekijken. Je vindt de module onder het kopje 'Data':

schermafdruk van het menu bij het kopje website

Overzicht van de module

Aan de linkerzijde van de pagina zie je een structuur van icoon voor mappen 'mappen'.

Aan de rechterzijde van de pagina zie je de icoon voor formulier data 'bestanden'. Achter ieder bestand zie je de aanmaakdatum:

schermafdruk van een overzicht van de module

Controle over de mappen

Standaard vind je op de functiebalk aan de linkerzijde de actieknop icoon voor map toevoegen 'Map toevoegen'. Daarnaast vind je de volgende actieknoppen:

Formulier toevoegen: Hiermee voeg je een nieuw formulier toe. Hiervoor moet CARE het formulier beschikbaar stellen. Alleen een formulier toevoegen heeft geen effect.

Formulier wijzigen: Hiermee wijzig je de naam van het formulier en stel je in welke invulvelden uit het formulier zichtbaar zijn in de bestanden:

schermafdruk van het schem wanneer je een formulier wijzigt

Formulier verwijderen: Verwijder een formulier.

Wanneer je aan de linkerzijde van je scherm een map of formulier selecteert, vind je onder de actieknop 'Meer' een aantal functies om je mappen en formulieren te beheren:

schermafdruk van het menu meer aan de linkerzijde van de pagina wanneer een map is geselecteerd

Wijzigen: Mapnaam wijzigen, standaard template kiezen, template recursief toepassen.

Verwijderen: Map en de gehele inhoud verwijderen.

Rechten wijzigen: Instellen welke rechten de Sitebox gebruikersgroepen op map niveau.

Dupliceren: De gehele map dupliceren.

Download gegevens: Download een CVS-file met alle data voor dit formulier.

Bewerkingen: Overzicht van bewerkingen in de geselecteerde map.

Bekijken van de data

Standaard vind je op de functiebalk aan de rechterzijde de volgende actieknoppen:

Zoeken: Wanneer je hierop klikt verschijnt er een zoekbalk. Hiermee kun je zoeken in de bestanden.

Informatie: Bekijk de ingevulde data

Verwijderen: Verwijder het/de geselecteerde bestand(en).

Samenvatting van de data

Wanneer je een 'bestand' selecteert, verschijnt er onderaan de pagina een samenvatting.

Het algemene deel van de samenvatting geeft informatie over:

• De titel van het bestand
  • Wanneer het bestand is aangemaakt