De release notes voor Gemeentelijk Intranet 2.0 versie 36.1 met een bugfix voor een probleem met de ongelezen berichten teller.

Release date: 16-11-2023


Op deze pagina:


Bugfixes

Pop-up met likes

Sinds release Gemeentelijk Intranet 2.0 versie 36 was de pop-up met de namen van de personen die een bericht hebben geliked maar gedeeltelijk zichtbaar.


Dit probleem hebben we in deze release opgelost.


Teller activiteiten

In release Gemeentelijk Intranet 2.0 versie 36 hebben we het menu aangepast. In het nieuwe menu bleek de teller bij het onderdeel 'activiteiten' niet correct te worden bijgewerkt wanneer er nieuwe activiteiten bij kwamen.


Dit probleem hebben we opgelost.


Dubbele berichten

Wanneer iemand een bericht plaatst, was het mogelijk om een aantal keren op de knop 'opslaan' te klikken. Hierdoor werd het bericht meerdere malen geplaatst.


Wanneer er een bijlage bij het bericht zat, kunnen de dubbele berichten niet geplaatst worden, en werden hierdoor pagina's met het dubbele bericht niet meer correct getoond.


We hebben dit probleem opgelost door ervoor te zorgen dat de 'Opslaan' button voortaan inactief wordt op het moment dat erop is geklikt. Het bericht kan nu nog maar één keer worden opgeslagen.


Zoekresultaten

We hebben een probleem opgelost dat verschillende foutmeldingen gaf in de logs over de zoekresultaten. Op het intranet zelf was er niets te merken van dit probleem.


Gerelateerde onderwerpen: