De release notes voor Gemeentelijk Intranet 2.0 versie 36.2

Release date: 06-12-2023


Op deze pagina:


Nieuw in deze release

Verschillende soorten meldingen

Het is nu mogelijk om verschillende soorten meldingen aan te maken met een afwijkende weergave. Hierbij is het mogelijk om een afwijkende kleur te gebruiken en een afwijkend icoon.De weergave wordt geregeld via tags op de melding zelf. De mogelijkheden hierbij voor de kleuren zijn:

  • 'color:green' voor de weergave in groen
  • 'color:orange' voor de weergave in oranje
  • 'color:red' voor de weergave in rood


Het icoon kan worden gewijzigd via de 'icon:' tag waarbij je kunt aangeven welk icoon gebruikt moet worden. In de volgende update van het intranet wordt een pagina toegevoegd met alle beschikbare iconen.


Algemene kenniscontrole tekst voor "Weten en regelen" artikelen

Het is nu mogelijk om voor "Weten en regelen" artikelen een afwijkende integrale tekst in te stellen welke standaard wordt toegevoegd bij het aanmaken van de kenniscontrole taak.


Bugfixes

Weergave van jubileum jaar bij 12,5 jaar in dienst

Door een fout in software van een derde partij kan het voorkomen dat jubilea die 12,5 jaar in dienst zijn in de lijst worden weergegeven met 12 jaar als jubileumdatum. Er is een workaround toegepast zodat dit probleem niet meer voorkomt.


Verkeerde koptekst in de zoekresultaten

De lijst met zoekresultaten voor nieuwsberichten had de kop 'activiteiten', dit is gecorrigeerd


Schalen van afbeeldingen op de detailpagina van (onder andere) nieuwsberichten

Gekoppelde afbeeldingen op (onder andere) de detailpagina van nieuwsberichten werden niet netjes geschaald, dit is gecorrigeerd.


Link 'meer nieuws' op het dashboard en in de widget had verkeerde link

De link 'meer nieuws' op het dashboard en in de widget was niet correct waardoor deze niet functioneerde, dit is gecorrigeerd.


Weergave van beschikbare blogs

Blogs met de instelling actief om deze te verbergen in de hoofdnavigatie waren ook niet selecteerbaar in de blog widget. De instelling is nu aangepast zodat gekozen kan worden wat de zichtbaarheid van het blog moet zijn. Hierbij zijn de opties aanwezig voor alleen hoofdnavigatie, alleen widget, beiden of nergens.


Verbeteringen bij het invoegen van widgets

Onder bepaalde omstandigheden werkte het toevoegen van widgets via "widget beheer" niet correct waardoor nieuw toegevoegde widgets direct weer onzichtbaar werden. Dit is gecorrigeerd.


Gerelateerde onderwerpen: