De release notes voor Sitebox CMS 5.7 met onder andere wijzigingen ten behoeven van het DigiD-assessment december 2020.

Op deze pagina:

Wijzigingen

• Content Security Policy 1

Er zijn wijzigingen aangebracht waardoor de Content Security Policy door CARE beheerd kan worden vanuit Sitebox. Hierdoor kan de CSP specifieker worden ingesteld per onderdeel van de website.

• Content Security Policy 2

De Content-Security-Policy (CSP) geeft de browser instructies over welke resources vanaf welke locatie mogen worden ingeladen en hoe deze mogen worden gebruikt. Het DigiD-assessment stelt scherpe eisen aan deze policy. In deze update zijn een aantal maatregelingen genomen om aan deze eisen te voldoen.

• Datepicker

In een aantal pop-up menu’s binnen Sitebox viel de datepicker gedeeltelijk weg sinds de release Sitebox Framework 4.4. De pop-up menu’s zijn groter gemaakt zodat de datepickers weer volledig zichtbaar zijn.

• Suggesties bij 2FA

Wanneer men inlogt met 2FA via de Google of Microsoft Authenticator, werd door het invulveld in de browser een suggestie gegeven. Omdat deze code steeds opnieuw gegenereerd wordt is dit overbodig en onhandig. Het invoerveld geeft nu geen suggesties meer.