De release notes voor Sitebox CMS 5.10 en 5.10.1 met wijzigingen ter voorbereiding voor het indexeren van PDF bestanden, foutmeldingen vanuit Google Analytics en het beheren van XSLT.


Op deze pagina:


Wijzigingen

 • Voorbereidende wijziging voor het indexeren van PDF documenten

  We onderzoeken de mogelijkheid om te kunnen zoeken op de inhoud van PDF documenten. Hiervoor moeten de PDF documenten worden geïndexeerd.

  Op dit moment kunnen we nog niet beloven het in de toekomst mogelijk zal zijn om te zoeken in PDF documenten. Wel hebben we ter voorbereiding een aantal wijzigingen aangebracht aan het Sitebox CMS. Het gaat om functionaliteit die op dit moment niet actief wordt gebruikt.

  Onze klanten zullen hier op dit moment niets van merken.

 • Google Analytics op het Sitebox Dashboard

  In release Sitebox CMS 5.9 hebben we de manier waarop statistieken uit Google Analytics ophalen en laden op het Dashboard aangepast.

  Wanneer Sitebox geen toegang heeft tot Google Analytics verschenen er foutmeldingen in de logs. Deze foutmeldingen zijn onnodig, omdat deze informatie ook op het dashboard wordt getoond.

  We hebben een wijziging aangebracht waardoor deze foutmeldingen niet meer in de logs worden opgenomen.

  Onze klanten zullen hier niets van merken.

 • Centraal beheren van XSLT

  XSLT wordt gebruikt om een website te customizen. Deze wordt per CMS individueel beheerd.

  We hebben een wijziging aangebracht waardoor het nu ook mogelijk is om de XSLT centraal te beheren. Dit maakt het voor ons mogelijk om makkelijker wijzigingen aan te brengen.

  Vooralsnog wordt deze mogelijkheid alleen ingezet bij nieuwe klanten en zal er voor onze bestaande klanten niets wijzigen.Gerelateerde onderwerpen: