De release notes voor Gemeentebox 1.21.2 met een hotfix voor de import van documenten en vergaderingen in iBabs.

Op deze pagina:

Hot fix

• Toegevoegd item verwijderen in Google Chrome

Het is mogelijk om in een e-formulier een blokje vragen één of meerdere keren in te vullen.

Onder het blokje stat dan een knop met 'Nog een [Item] toevoegen'. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om één of meerdere contactpersonen op een formulier in te vullen. We noemen dit een 'repetitive fieldset'.

Wanneer men in Google Chrome een toegevoegde 'repetitive fieldset' wilden verwijderen was dit niet mogelijk. Dit probleem is in deze release opgelost.