De release notes voor Sitebox Framework 4.12 met aanvullende ondersteuning voor de nieuwe eHerkenning 1.13 koppeling en verbeteringen aan de configuratie.

Release date: 02-02-2022

Op deze pagina:

Wijzigingen

• Verbeteringen aan signering XML t.b.v. eHerkenning 1.3

Om met eHerkenning in te kunnen loggen wordt tussen eHerkenning en de website een stukje informatie uitgewisseld. Deze informatie wordt versleuteld. De soort versleuteling hangt af van de versie van eHerkenning die wordt gebruikt.

In het verleden gebruikten we standaard eHerkenning 1.7 en daarmee standaard één soort versleuteling.

Om zowel eHerkenning 1.7 als 1.13 te kunnen gebruiken hebben we in release Sitebox Framework 4.10 een aanpassing gemaakt waarbij we uitlezen welke specifieke soort versleuteling er bij de signering gebruikt wordt.

In deze release hebben we een aanpassing gemaakt waarbij we ook de specifieke soort signering kunnen herkennen.

• Routing-configuratie

De routing-configuratie is een stukje configuratie van pagina's die dynamisch worden gevuld, zoals bijvoorbeeld nieuws, locaties en profielen.

We hebben een verbetering aangebracht aan de configuratie waardoor we de routing-configuratie uit verschillende pakketten makkelijker kunnen samenvoegen.

In de praktijk betekent dit dat wanneer er meerdere websites in één Sitebox staan, we voor de dynamisch gevulde pagina's voortaan de routing-configuratie per website kunnen beheren.