De release notes voor Sitebox Framework 4.13 met onder andere ondersteuning voor verschillende aanpassingen in release Sitebox CMS 5.14.

Release date: 11-05-2022

Op deze pagina:

Nieuw in deze release

• Intern verkeer in de download log

Vanaf release Sitebox CMS 5.14 is het voor ons mogelijk om aan te geven welke IP-adressen kunnen worden geïdentificeerd als intern verkeer. In het download log is hier een kolom voor toegevoegd. Op deze manier krijg je een zuiverder overzicht van hoe vaak een downloadbaar bestand wordt gedownload.

In Sitebox Framework is hier ondersteuning voor toegevoegd.

• Toegang instellen voor intern verkeer

Vanaf release Sitebox CMS 5.14 hoef je wanneer je alleen de gemeente of CARE toegang wilt geven tot een gepubliceerd item, niet meer de IP-adressen in te vullen. Je kunt nu gewoon een vinkje zetten.

In Sitebox Framework is hier ondersteuning voor toegevoegd.

• Linktype telefoonnummer

Vanaf release Sitebox CMS 5.14 is het linktype 'telefoonnummer' toegevoegd aan de links in de teksteditor. Hierbij is het belangrijk dat het telefoonnummer geen spaties bevat. Hiervoor is een validator toegevoegd in het Sitebox Framework.

Wijzigingen

• Narrowcasting

Wanneer narrowcastingschermen geen verbinding nodig hebben met de database werd deze verbinding wel gezocht. Dit is niet langer het geval, waardoor de oplossing sneller is geworden.