De release notes voor Sitebox Framework 4.16 met het vervangen van verouderde libraries en validatie op het linktype telefoonnummer.

Release date: 07-12-2022

Op deze pagina:

Wijzigingen

Validatie op linktype telefoonnummer

Sinds release Sitebox CMS 5.14 is het mogelijk om het linktype 'telefoonnummer' te laten toevoegen aan je Sitebox installatie. Hiermee kun je het telefoonnummer zonder spaties of speciale tekens invullen in het pop-up scherm 'link toevoegen', zonder speciale codes te hoeven gebruiken.

In het pop-up scherm was het voorheen wel mogelijk om spaties of speciale tekens in te vullen, waardoor de link niet werkte. Vanaf nu kun je alleen nog maar cijfers invullen. Wel mag je voor de landcode nog een + zetten. Je gebruikt dus één van de volgende notaties:

0402960500

+31402960500

0031402960500

Opruimen code

Een Framework moet altijd breed ondersteuning bieden voor verschillende softwareversies. Inmiddels bood het Framework nog ondersteuning voor verouderde softwarecomponenten die binnen CARE niet meer gebruikt worden. De code van het Framework is daarom opgeruimd om deze ondersteuning te verwijderen.

Vervangen externe libraries

We hebben verschillende externe libraries bijgewerkt naar de meest recente versie.