De release notes voor Gemeentebox 1.33.2.

Release date: 12-04-2023

Bugfixes

Kruimelpad voor tijdlijnmodule

Tijdlijnen waar het woord "tijdlijn" voorkwam in de URL, hadden een probleem waarbij het kruimelpad niet juist getoond werd. Dit is opgelost.

Ruimtelijke plannen opnemen in interne zoekmachine

De interne zoekmachine kan de afzonderlijke ruimtelijk plannen opnemen als zoekresultaten. Hiervoor is bepaalde configuratie vereist voor een juiste routering. Bij websites waarbij deze routering niet opgenomen is in de configuratie, maar direct wordt geregeld vanuit de objectenmodule, werkte dit niet. Er is nu ondersteuning toegevoegd voor beide varianten van configuratie.