De release notes voor Gemeentebox 1.35 met onder andere een correctie van het tonen van het KvK-nummer in formulieren.

Release date: 01-08-2022


Op deze pagina:


Wijzigingen

KvK-nummer bovenaan 'Uw Gegevens' in formulier met eHerkenning

In release Gemeentebox 1.32 hebben we een wijziging aangebracht zodat het KvK-nummer voortaan werd getoond bovenaan in de stap 'Uw gegevens' van een formulier wanneer werd ingelogd met eHerkenning.

Na deze wijziging bleek dat het nummer al wel werd getoond in formulieren die zijn gemaakt met oudere technieken om formulieren te maken.

Met deze correctie zorgen we ervoor dat het KvK-nummer voortaan altijd eenmaal wordt getoond, of het formulier nu met de nieuwere technieken of de oudere technieken is gemaakt.


SAML

In release Sitebox Framework 4.19 hebben we de aparte SAML-koppelingen die wij hadden gemaakt voor verschillende applicaties samengevoegd. De DigiD en eHerkenning logins maken nu ook gebruik van deze nieuwe koppeling. De eindgebruiker zal hier niets van merken.


Bugfixes

Opruimen van afspraken

Bij afspraak maken via Qmatic moeten we een lijst van afspraken bijhouden die via de website zijn gemaakt. De gegevens komen versleuteld in een database te staan. Zodra de afspraak is geweest worden de gegevens gewist.


Enige tijd geleden is er een wijziging aangebracht in de opgeslagen gegevens, waardoor niet meer konden worden herkend of de afspraak al had plaatsgevonden. Sindsdien werden de afspraken niet meer opgeruimd. Hierdoor hebben de gegevens te lang ons de database gestaan.

Het probleem is inmiddels opgelost en de gegevens worden weer correct gewist.


Gerelateerde onderwerpen: