De release notes voor Sitebox CMS 6.0.1 met onder andere een wijziging aan de SAML-integratie.

Release date: 20-02-2024

Op deze pagina:

Wijzigingen

Verwijderen oude berichten

Sitebox heeft een berichtenmodule waarin we nieuws over het CMS kunnen delen. Nieuwe berichten worden met een pop-up getoond wanneer je inlogt. Al enige tijd worden hier geen nieuwe berichten meer in gezet.

We hebben de oude berichten verwijderd.

Date-pickers

Alle date-pickers binnen Sitebox zijn vervangen door de native HTML5 datepicker. Dit is de datepicker die automatisch in je browser zit.

Design verbeteringen

We hebben een aantal design verbeteringen doorgevoerd.