De release notes voor Sitebox Framework 6.0.1 met onder andere een wijziging aan de SAML-integratie.

Release date: 20-02-2024

Op deze pagina:

Wijzigingen

SAML-integratie

Binnen de SAML-standaard is het mogelijk dat een attribuut meerdere waarden heeft. Voor alle eerdere integraties was alleen de eerste waarde nodig, en werd ook alleen de eerste waarde opgepakt.

Voor de integratie van een van onze klanten zijn alle waardes nodig. Daarom pakken we voortaan alle waardes van een attribuut op.

Date-pickers

In release Sitebox CMS 6.0.1 hebben we alle date-pickers vervangen door de native HTML5 date-picker van de browser. Hiervoor was ook een wijziging nodig binnen het Sitebox framework.