De release notes voor Sitebox Framework 6.0.3 met wijzigingen voor de nieuwe Sooqr/Spotler API.

Release date: 10-04-2024

Op deze pagina:

Nieuw in deze release

Nieuwe Sooqr/Spotler API

Sooqr/Spotler heeft een nieuwe API om zoekresultaten binnen te halen.

Door de nieuwe API te gebruiken, wordt ook een probleem opgelost waarbij push- en tagwords alleen effect hebben op de zoekrestulaten pop-up, en niet op de zoekresultatenpagina.

We zijn de nieuwe API aan het testen, en zodra dit mogelijk is, zullen we alle onze Sooqr/Spotler-gebruikers overzetten naar de nieuwe API.

Voor het gebruik van deze API waren wijzigingen nodig aan het Framework.