De release notes voor Sitebox CMS 6.0.5 met een bugfix voor een probleem waardoor het soms niet mogelijk was om items te verslepen naar een andere map.

Release date: 09-07-2024


Op deze pagina:


Bugfixes

Items verslepen

Al enige tijd krijgen we meldingen dat het soms niet mogelijk is om items te verslepen naar een andere map. We hebben nu de oorzaak van het probleem gevonden.


De bug trad op wanneer je in een Sitebox module een handeling uitvoerde waarbij een pop-up werd geopend. Wanneer je in de titelbalk van deze pop-up klikte, en de pop-up vervolgens sloot, kon je binnen de module geen items meer verslepen, totdat je de pagina had vernieuwd.


Omdat het kruisje rechtsbovenin onderdeel is van de titelbalk van de pop-up, trad de bug ook op wanneer je de pop-up met het kruisje meteen sloot.


Dit probleem is nu opgelost.


Inloggen als SSO-gebruiker

'Inloggen als' is op dit moment een functie die alleen nog beschikbaar is voor Super Users binnen Sitebox. Met deze functie kunnen we inloggen als een andere gebruiker, en zien wat deze gebruiker ziet. Deze functie werkte alleen niet goed wanneer de andere gebruiker inlogde met SSO. 


Dit probleem is nu opgelost.


Inloggen met CARE SSO

We hebben een bugje opgelost waardoor medewerkers van CARE niet konden inloggen in Sitebox van sommige intranetten.


Gerelateerde onderwerpen: