De release notes voor Sitebox CMS 6.0.6 met hierin verschillende bugfixes.

Release date: 13-08-2024

Op deze pagina:

Wijzigingen

Inlogpagina

We hebben verbeteringen uitgevoerd aan het inlogscherm. Hiervan merk je als gebruiker niets.

Bugfixes

Responsive menu

Wanneer je binnen Sitebox de pagina inzoomt, kon het voorkomen dat de menu-items er niet meer netjes uitzagen. Dit kwam vooral voor wanneer je toegang hebt tot veel menu-onderdelen. De kopjes van de verschillende onderdelen werden dan per onderdeel verdeeld over meerdere regels. Hierdoor was het lastiger om de kopjes te lezen.

We hebben een aanpassing gemaakt waarbij het gehele menu over meerdere regels wordt verdeeld. Dit betekent dat kopjes in het geheel op de volgende regel terechtkomen wanneer er geen plek meer is op één regel.

Tags toevoegen

Je kunt aan verschillende items een tag toevoegen. Wanneer je dit vaker doet, krijg je de mogelijkheid om een eerder gebruikte tag te selecteren, en deze zo sneller toe te voegen aan een item. Het kon voorkomen dat wanneer je een eerder gebruikte tag selecteerde, dat deze niet correct werd toegevoegd.

Dit probleem hebben we opgelost.

Afbeeldingen toevoegen in Widget parameters

Bij sommige widgets kun je in de parameters een afbeelding selecteren. Je kunt hierbij ook meteen een nieuwe afbeelding uploaden.

Vanwege een bug werkte het uploaden van een nieuwe afbeelding niet correct. Wanneer je dit probeerde, werd de afbeelding niet correct geselecteerd. Daarnaast was het niet mogelijk om een andere afbeelding te selecteren.

Dit probleem is opgelost.