Of een item gepubliceerd is zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

Op deze pagina:

De planning van je item

Je kan aan het wekkertje zien of er een planning geldt voor het item. Wanneer je met je muis op het wekkertje gaat staan kun je ook nog zien wat deze planning is.

Er is geen planning ingesteld.

Er is een planning ingesteld.

Er is een planning ingesteld en de pagina is actief.

Een nieuwe planning instellen

Wanneer je nieuwe planning wilt instellen, selecteer het item en klik bij 'meer' op  'Planning aanpassen':

In het pop-up menu kun je de planning instellen door op het 'vinkje' te klikken bij 'Altijd online'. Er staat nu een   'kruisje'.

Je kunt de planning instellen door de datum en tijd waarop het item online en offline gaat aan te passen. Klik op 'OK'.

Wanneer je enkel een online moment wilt inplannen, laat je de offline datum en tijd leeg. Wanneer je enkel een offline moment wilt inplannen, laat je de online datum en tijd leeg.

Let op! Planning werkt alleen voor gepubliceerde items. Je item moet dus een  groen vlaggetje hebben!

De planning verwijderen of aanpassen

Wanneer je de planning wilt aanpassen of verwijderen, selecteer het item en klik bij 'meer' op  'Planning aanpassen':

In het pop-up menu kun je de planning uitzetten door op het 'kruisje' te klikken bij 'Altijd online'. Er staat nu een  'vinkje'. Klik op 'OK'.

Je kunt de planning aanpassen door de datum en tijd waarop het item online en offline gaat aan te passen. Klik op 'OK'.