Content toevoegen aan een pagina doe je in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website'.

Op deze pagina:

Content toevoegen aan een pagina doe je in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website':

Content toevoegen aan een pagina

Selecteer de pagina waaraan je content toe wilt voegen en klik aan de rechterzijde van de pagina op de actieknop  'wijzigen':

De pagina wordt geopend:

Er zijn verschillende items die je hier kunt toevoegen. Hierover lees je meer in het artikel De invoegbalk uitgelegd Voor nu voegen we een tekstblok toe.

Klik op de actieknop  'Tekst':

De tekst editor wordt geopend in een pop-up. Welke opties deze tekst editor heeft, kun je nalezen in het artikel De teksteditor uitgelegd Voor nu kun je gewoon een stukje tekst typen. Klik als je klaar bent op de knop 'Invoegen'.

Als je verder niets meer wilt toevoegen aan de pagina, klik je op 'OK'. Als je de pagina meteen wilt publiceren, klik je op 'OK & Publiceren'. Je kan de pagina altijd later weer aanpassen of offline halen.