Of een nieuwsbericht gepubliceerd is, zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.


Op deze pagina:


Planning en intranet meldingen

Wanneer je een planning instelt voor een nieuwsbericht of voor een ander item, dan is het belangrijk dat deze gepubliceerd staat. Het nieuwsbericht moet dus een  groen pijltje hebben.


Wanneer je nieuwsbericht pas later live moet komen te staan, betekent dit dat je éérst de planning instelt en daarna pas het nieuwsbericht publiceert. Als je dit niet doet, dan komt het nieuwsbericht al eventjes online te staan.


Op het intranet is dit een probleem, omdat een intranet melding voor een nieuwsbericht wordt verstuurd op het moment dat het nieuwsbericht de eerste keer online gaat.


Dit betekent dat als je eerst het nieuwsbericht publiceert en daarna pas de planning instelt, de melding al wordt verstuurd met een link naar het nieuwsbericht. De link in deze melding leidt vervolgens naar een nieuwsbericht dat niet bestaat. Wanneer het nieuwsbericht alsnog online gaat, wordt er geen nieuwe melding verstuurd.


De planning van je nieuwsbericht

Je kan aan het wekkertje zien of er een planning geldt voor het nieuwsbericht. Wanneer je met je muis op het wekkertje gaat staan kun je ook nog zien wat deze planning is.


icoon grijs klokje
Er is geen planning ingesteld.
icoon rood klokje
Er is een planning ingesteld en het nieuwsbericht staat op dit moment niet online. Het nieuwsbericht gaat of in de toekomst online, of is in het verleden offline gegaan.
icoon groen klokje
Er is een planning ingesteld en het nieuwsbericht staat op dit moment online.Een nieuwe planning instellen of wijzigen

Wanneer je wilt weten hoe je de planning voor je nieuwsbericht kunt instellen, wijzigen of verwijderen, dan kun je dit lezen in ons kennisbankartikel 'Items plannen'.


Gerelateerde onderwerpen: