Met de module meldingen kun je meldingen toevoegen aan het Dashboard van het intranet.

Op deze pagina:

Met de module meldingen kun je meldingen toevoegen aan het Dashboard van het intranet. Je kunt een planning aan de meldingen meegeven, zodat deze automatisch weer van het dashboard verdwijnt.

Melding wijzigen

Het is mogelijk om een melding te wijzigen. Het is alleen niet altijd een goed idee.

Gebruikers kunnen de meldingen ook zelf wegklikken. Wanneer de gebruikers op het kruisje achter de melding klikken, zal deze niet langer worden getoond. Ook niet als de melding is aangepast.

Als je een melding al hebt gepubliceerd, en je wil een belangrijke wijziging meedelen, maak hier dan altijd een nieuwe melding voor aan.

Kleur

De meldingen worden standaard getoond met een blauwe achtergrond:

Als je een andere kleur wilt gebruiken, kun je hiervoor een tag toevoegen aan de melding:

Voor groen, gebruik de tag color:green. Voor oranje/geel, gebruik de tag color:orange. Voor rood, gebruik de tag color:red.

Icoon

De meldingen worden standaard getoond met het i icoon:

Je kunt ook een driehoekje met een uitroepteken gebruiken:

Voor een driehoek met een uitroepteken, gebruik de tag icon:exclamation-triangle-solid.

Hoewel dit de enige iconen zijn die specifiek voor de meldingen zijn toegevoegd, zijn er meer iconen die je kunt gebruiken. Alle iconen, met de bijbehorende tag, vind je terug op het intranet. Om deze te vinden, voeg je het volgende toe aan het domein van je intranet:

/svg-icons

Dus als je intranet te vinden is op de URL:

juinen-intranet.nl

Dan vind je het overzicht met iconen op de pagina:

juinen-intranet.nl/svg-icons