De release notes voor Sitebox CMS 6.0.7.

Release date: 10-09-2024

Wijzigingen

Aanpassingen aan update-procedure

De update-procedure van Sitebox CMS en maatwerkpakketten is volledig geautomatiseerd. Het biedt de mogelijkheid om tijdens het uitrollen van een nieuwe versie, bepaalde updates uit te laten voeren.

Soms zijn er updates die uitgevoerd moeten worden, maar lang duren. Die willen we wél uitvoeren, maar niet tijdens het update-proces. Dat zou te lang duren. Die updates willen we bijvoorbeeld buiten kantoortijden inplannen, of in overleg met een klant uitvoeren.

Daarom is de update-procedure nu uitgebreid om dit te faciliteren.

Bezoekers van website, gebruikers van webapplicaties of gebruikers van Sitebox CMS zullen hier niets van merken.