De publicatiestatus van een pagina kun je wijzigen in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website'.

Op deze pagina:

De publicatiestatus van een pagina kun je wijzigen in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website':

De publicatiestatus van je pagina

Of een webpagina gepubliceerd is, zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

icoon rood vlaggetje
Gepubliceerd maar gewijzigd: Er staat een oudere versie van de pagina online. De meest recente versie van de pagina is nog niet gepubliceerd.
icoon geel vlaggetje
Nieuw en niet gepubliceerd: Dit is een nieuwe pagina die nog nooit gepubliceerd is, of een pagina die offline is gehaald.
icoon groen vlaggetje
Gepubliceerd en niet gewijzigd: De meest recente versie van de pagina staat online.

Je pagina publiceren

Selecteer de pagina die je wilt publiceren en klik aan de rechterzijde van de pagina op de actieknop 'Publiceren':

Je pagina heeft nu de status  'Gepubliceerd en niet gewijzigd'.

Je pagina offline halen

Selecteer de pagina die je offline wilt halen en klik op de actieknop  'Meer'. Kies vervolgens voor  'Offline halen':

Je pagina heeft nu de status  'Nieuw en niet gepubliceerd'.