Handleiding voor het instellen en wijzigingen van openingstijden in de module 'Openingstijden' onder het kopje 'Gemeente'.

Op deze pagina:

Let op
Hoe de openingstijden eruit komen te zien op de website is afhankelijk van de styling van de website. Wil je hier iets aan laten veranderen? Neem dan contact met ons op via helpdesk@care.nl.

Je vindt de module openingstijden onder het kopje 'Gemeente':

Openingstijden instellen

Als je voor het eerst openingstijden wilt instellen voor een nieuwe locatie, maak je deze locatie aan door aan de linkerzijde van de pagina te klikken op de actieknop  'Toevoegen':

De naam van de locatie is verplicht. Deze zie je later ook terug in het lijstje van locaties. Of de adresgegevens later terug zijn te zien op de website zelf hangt af van de styling van je website. Wil je hier iets aan laten veranderen? Neem dan contact op met helpdesk@care.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

Je stelt de openingstijden per dag in door op het bijbehorende tabblad te klikken:

Je stelt hier fysieke en telefonische openingstijden in. Hoe deze tijden daadwerkelijk worden getoond, hangt af van de styling van je website. Wil je hier iets aan laten veranderen? Neem dan contact op met helpdesk@care.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

Openingstijden wijzigen

Er zijn twee manieren om de openingstijden aan te passen in het CMS. Je kunt de algemene openingstijden aanpassen, of de afwijkende openingstijden.

1. Je stelt de algemene openingstijden door de locatie te selecteren en aan de linkerzijde van de pagina te klikken op de actieknop 'Wijzigen':

In het pop-up scherm 'Toevoegen - Location' Wijzig je per dag de openingstijden door op het bijbehorende tabblad te klikken:

Je stelt hier fysieke en telefonische openingstijden in. Hoe deze tijden daadwerkelijk worden getoond, hangt af van de styling van je website. Wil je hier iets aan laten veranderen? Neem dan contact op met helpdesk@care.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

2. Je kunt ook afwijkende openingstijden instellen. Dit doe je per dag waarop een afwijkende openingstijd geldt. Dit doe je door de locatie te selecteren en aan de rechterzijde van de pagina te klikken op de actieknop 'Toevoegen':

Op de website wordt aangegeven dat het gaat om afwijkende openingstijden:

Let op! Dit is een voorbeeld van hoe de openingstijden kunnen worden getoond op je website. Wil je hier iets aan laten veranderen? Neem dan contact op met helpdesk@care.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

Je kunt de afwijkende openingstijden later altijd aanpassen door de afwijkende openingstijd te selecteren en aan de linkerzijde van de pagina te klikken op de actieknop  'Wijzigen':