Versiebeheer voor iedere module hetzelfde. Dit artikel kijkt naar het versiebeheer binnen de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website'.

Op deze pagina:

Versiebeheer voor iedere module hetzelfde. Dit artikel kijkt naar het versiebeheer binnen de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website':

Versie terugdraaien

Selecteer de pagina waarvan je de content wilt terugdraaien naar een eerdere versie en klik op de actieknop 'Meer' en vervolgens op de actieknop  'Terugdraaien':

In het pop-up scherm kies je voor de versie waarnaar je terug wilt draaien. Klik op 'OK':

Het pijltje springt automatisch op  'Gepubliceerd maar gewijzigd'.

Wanneer je de versie ook wilt publiceren, klik dan op de actieknop  'publiceren'.

Tab bewerkingen

De tab bewerkingen laat je alle bewerkingen zien van de webpagina. De bewerkingen kun je ook openen door te klikken op de actieknop 'Meer' en vervolgens op de actieknop  'Bewerkingen':