De publicatiestatus van een pagina kun je wijzigen in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website'.

Op deze pagina:

De publicatiestatus van een pagina kun je wijzigen in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website':

De publicatiestatus van je pagina

Of een webpagina gepubliceerd is zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

rood vlaggetje Gepubliceerd maar gewijzigd.

geen vlaggetje Nieuw en niet gepubliceerd.

groen vlaggetje Gepubliceerd en niet gewijzigd.

Je pagina publiceren

Selecteer de pagina die je wilt publiceren en klik op de actieknop  'Publiceren':

Je item heeft nu de status  'Gepubliceerd en niet gewijzigd'.

Je pagina offline halen

Selecteer de pagina die je offline wilt halen en klik op de actieknop 'Meer'. Kies vervolgens voor  'Offline halen':

Je item heeft nu de status  'Nieuw en niet gepubliceerd'.