Of een item gepubliceerd is zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

Op deze pagina:

De publicatiestatus van je item

Of een item gepubliceerd is zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

rood vlaggetje Gepubliceerd maar gewijzigd.

geel vlaggetje Nieuw en niet gepubliceerd.

groen vlaggetje Gepubliceerd en niet gewijzigd.

Je item publiceren

Selecteer het item die je wilt publiceren en klik aan de rechterzijde van de pagina op de actieknop 'Publiceren':

Je item heeft nu de status  'Gepubliceerd en niet gewijzigd'.

Je item offline halen

Selecteer het item die je offline wilt halen en klik op de actieknop  'Meer'. Kies vervolgens voor  'Offline halen':

Je item heeft nu de status  'Nieuw en niet gepubliceerd'.