Of een item gepubliceerd is zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

Op deze pagina:

De publicatiestatus van je item

Of een item gepubliceerd is, zie je aan het vlaggetje. Deze kan rood, geel, of groen zijn.

icoon rood vlaggetje
Gepubliceerd maar gewijzigd: Er staat een oudere versie van dit item online. De meest recente versie van het item is nog niet gepubliceerd.
icoon geel vlaggetje
Nieuw en niet gepubliceerd: Dit is een nieuw item dat nog nooit gepubliceerd is, of een item dat offline is gehaald.
icoon groen vlaggetje
Gepubliceerd en niet gewijzigd: De meest recente versie van het item staat online.

Je item publiceren

Selecteer het item die je wilt publiceren en klik aan de rechterzijde van de pagina op de actieknop 'Publiceren':

Je item heeft nu de status  'Gepubliceerd en niet gewijzigd'.

Je item offline halen

Selecteer het item die je offline wilt halen en klik op de actieknop  'Meer'. Kies vervolgens voor  'Offline halen':

Je item heeft nu de status  'Nieuw en niet gepubliceerd'.