Content toevoegen aan een pagina doe je in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website'.

Op deze pagina:

Content toevoegen aan een pagina doe je in de module 'Structuur en Pagina's'. Je vindt deze module onder het kopje 'Website':

Content toevoegen aan een pagina

Selecteer de pagina waaraan je content toe wilt voegen en klik op de actieknop  'Wijzigen':

Er zijn verschillende items die je kunt toevoegen. Hierover lees je meer in het artikel 'Welke content kan ik toevoegen met de invoegbalk?' Voor nu voegen we een tekstblok toe.

Welke opties de tekst editor heeft, kun je nalezen in het artikel Welke opties heeft de teksteditor?

Wanneer je klaar bent klik je op 'Invoegen'.

Wanneer je verder niets meer toe wilt voegen aan de pagina, klik je op 'OK'. Wanneer je de pagina meteen wilt publiceren, klik je op 'OK & Publiceren'. Je kan de pagina altijd later weer aanpassen of offline halen.